Hurtig smertelindring.Super kraftig magnet på bare 6 mm i diameter og kun 2mm tyk. Men med en styrke på 5000 gauss. Sættes over alt på huden med tape , der hvor smerten opstår. Micropore er den bedste tape, da tapen er hudvenlig og kan holde på magneterne også i badet. Hjælper muskel, led og gigt smerter. Nakke smerter eller en pludselig opstået skade. Har 2 sider en kold og en varm side.Tape kan købes sammen med magneterne.
website/køb / Supermagneter/magnet hjerter

Supermagneter/magnet hjerter

Magnet ned Super Power på 5000 gauss

Fantastiske Super magneter 

Super magneter på 5000 gauss og fantastisk mod alle former for smerter, ømme led, muskler og hovedpine. Har du et blådt mærke der er meget ømt kan magneten dulme smerten. Køb evt tape med. kr 20 pr rulle. Skriv gerne hvis du ønsker tape med og skriv hvor mange. Skriver du ikke noget sendes magneterne alene.Ellers er prisen den samme som magneterne,bestil bare magneter men så skriv antal magneter og tape i bemærkninger.

Magneten der er uunværlig 

Magneter på ca 5000 gauss. 6 mm i diameter og 2 mm tykke.Testet på forsøgs personer med virking på 85%. Er meget effektive. Der er et lille mærke på den ene side. Sættes den mod huden virker den som koldt omslag mod f.eks tungt hoved, svimmelhed, synsforstyrrelser, blodansamlinger overanstrængte muskler og andre vare områder. Den glatte side er varmt omslag mod betændelse inflamation, gigt kold skulder. Ømme muskler. Du vil altid kunne bruge magneten skiftevis i løbet af dagen hvis du er itvivl. Super hurtig lindring. Sættes fast med sportstape micropore. Kan tilkøbes.

25,00 DKK
stk.
Magnet ned Super Power på 5000 gauss
Supermagneter/magnet hjerter Super Magnet hjerter

Super kraftfulde magneter.100% Nikkelfri

Super magneter til der hvor det gør mest ondt. Sættes der hvor du føler smerte eller ubehag. Har en varm side mod smerter, gigt og andre muskel/led smerter. En kold side til hovedpine, træthed og pludselig smerte, der hvor skaden pludselig er der. Brænder du dig er den kolde side så kold at du undgår smerte brændmærker eller vabler med væske. Børn der slår sig, brug den kolde side og du vil se hvor hurtig det grædende barn føler lettelse i stedet for smerte med en kold klud. De kan bruges overalt og lige der hvor behovet er. Ca 5000 gauss

RoseGold er en blanding af kobber og guld, så egenskaberne som man får i kobber, får man også i Rose Gold.

Indeholder alle Negative ioner og energi pulver.

Kan også bruges om natten til en bedre søvn. Bare lægges i lommen og du er klar. Både dag og nat.

Klik på foto for større billede.

Husk kan varen ikke lægges i kurv er varen udsolgt. Kontakt os gerne for mere info.

Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com