Get Adobe Flash player

Økobolde

SmartKlean Øko vaskebold.

Eneste vaskebold på markedet der har 2 magneter på 3000gauss, der sørger for at eliminere kalk fra vaskemaskinen og fjerner rust og dårlig lugt. Vasker 8-10 kg tøj/stor vaskemaskine, så du skal kun bruge én bold.

SmartKlean bolden vasker effektivt ca 365-400 vaske og i koldt vand.Uden brug af sæbe eller skyllemiddel.De aktive mineral sten indeni er afledt af jordmineraler og er skabt til ikke at efterlade rester af sæbe eller lign i tøjet.Efterlader ingen spor af kemikalier i vores økosystemer. Den omfattende levetid, reducerer emballage affald. Du sparer tonsvis af vand og strøm.

Hvordan virker SmartKlean

Har du spekuleret på, hvordan alm vaskemiddel er i stand til at fjerne snavs fra tøjet? Gennem en kemisk proces gør vaskemiddel overflader mere modtagelige for vand, Øger PH niveau, hvilket det gør det lettere for vandet at fjerne snavs fra tekstiler. Ulempen er at de fleste af de kemiske ingredienser der anvendes til at opnå dette, er giftige og skadelige for dit helbred og miljøet.Tænk på børn, dig selv og miljøet, undgå kemi og brug vaskebolden.

Smartklean Teknologi

Vaskebolden bruger en innovativ teknologi, designet til at rense tekstiler gennem en fysisk proces i stedet.Smartklean bolden er fyldt med 4 typer af mineral afledte keramiske kugler og 2 magneter, der hver klarer forskellige rengørings funktioner.Når disse kompunenter kommer i kontakt med vand danner de iltet vand med en forøget Ph værdi og en evne til at fjerne bakterier og snavs. Fjerner klor fra vores vand, som tit er årsagen til eksemer og allergier.Kabinettet er sammensat af miljøvenlige termoplastik fri for pvc og skadelige stoffer. Ca 1 gang om måneden eller efter 30 vaske , lægges bolden "ud i solen" for at regenere.

Fordele ved Smartklean 

Ingen vaskemiddel, ingen skyllemiddel.Kun én bold, da den klarer 8-10 kg tøj, 2 magneter der fjerner kalk og rust i maskinen, så du skal ikke længere bruge kalkfjerner, vasker rent i koldt vand, så brug et skylle program, du sparet tonsvis af vand og strøm.

Pr stk 300,00

Husk kun én Smartklean bold til stor maskine 8-10 kg tøj.

 

 
 
 
 
 
 
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com