Oplysninger om vores produkter

Smartklean vaskebolden, er fantastisk hvis du vil skåne miljøet, spare på vand og strøm, undgå allergier og ellers bare have det nemt. Men man skal lære den at kende og bruge den rigtigt.Du vil blive overrasket.

Vores Smartklean vaskebolden er den eneste vaskebold der vasker rent i koldt vand, vasker 8-10 kg tøj med bare én bold.

Start med at rense maskinen for kalk, dårlig lugt og sæbe rester, ved at køre maskinen igennem med eddike, et naturligt produkt.

Fyld vaskemaskinen med, tøj, så der stadig er god plads så bolden kan komme rundt i maskinen i vandet/tøjet. Bolden virker jo ved at bolden i vandet ændre på molekylerne og derved gør vandet i stand til, at vaske rent. Er tøjet plettet , bruges der plet fjerner, helst økologisk eller vores sæbe som er god til svære pletter som rødvin, bær, græs olie og meget stærk sved lugt.

Tænk over ikke at tørre komfur af med meget fedt,sauce og madrester, med en kareklud. Brug køkkenrulle og derefter en klud med sæbe. Husk at vanskelige pletter jo skal behandles efter med plet fjerner...

Lugt aldrig til det våde tøj når du har vasket, da vådt tøj ikke lugter godt uden duft af parfume/sæbe, og det indeholder vaskebolden jo ikke.

Hæng gerne tøjet ud i den friske luft, det giver dejligt frisk duft til tøjet.

Ønskes duft til tøjet, kan man købe vores økologiske duftgiver. Få dråber,så er tøjet med friskt duft.

synes man hvidvasken bliver lidt grå, så kan man tilsætte,Vores økomiddel til hvid vasken som gør hvid vasketøjet ikke blir grådt, samt fjerner pletter på tøjet. tilsættes alm vaskemiddel sammen med bolden forrænges levetiden.

Mange synes dog ikke, hvid vasken bliver grå. Da Smartklean bolden eliminerer kalken i vandet og det er jo kalk der gør tøjet gråt.

Mange fortæller også de fjerner rødvin og blod opletter, uden brug af plet fjerner, når man bare vasker det,lige efter uheldet er sket.

Bolden er også super god i håndvasken, en time sammen med tøj der lige skal friskes op, eller man ønsker at håndvaske.

Bolden fjerner kalk og gør derved også tøjet blødt, så du undgår skyllemiddel 

Husk bolden skal ud én gang om måneden i solen, hvis du vasker hver dag.

Kunder fortæller:

-Rødvin på trøje kom væk uden brug af andre midler en vaskebolden. Bare alene i maskinen med bolden.Dog lige som uheldet var sket.

-Det hvide badeforhæng blev helt rent og den stive kandt forneden og den kedelige farve var pist væk.

-Mandens arbejdstøj fra ko stallen blev rent og uden lugt af ko.

-Kokkens tøj er uden fedtstoffer og madrester.

-Brombær og hyldebær saft kom væk fra jakke.... 

Vores øko sæbe:

Fjerner blod uden problemer-bakterier kan ikke leve på sæben ,så ingen bakterier tilbage føres.

Fjernede rødvins plet på egetræsbord.

Fjernede gammel plet på gulvtæppe, som var prøvet med mange andre produkter. Urin lugt, svedlugt og rande under armene kom væk med plet fjerner sæben.

 

 

 

 

 

 

Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com