Øko-vaskebolden Smartklean, der vasker tøjet rent uden brug af vaskemiddel, "kan det virkelig passe" JA , vi har afprøvet gennem længere tid og er helt fantastisk. SmartKlean bolden er den eneste på marked der indeholder 2 magneter der gør vandet blødt, fjerner kalk og rust.Fjerner pletter på tøjet og på bare 20-30 minutter i koldt vand er dit tøj rent. Du sparer vand, strøm,tid og er bare så nem at bruge. Lær at bruge SmartKlean bolden og du får et smil på læben. Det har aldrig været nemmere og du sparer så mange penge og bedst af alt skåner miljøet.
website/køb / Vaskebolde bolde/ tilbehør til vask

Øko vaskebold med 2 kraftige magneter.

 

Bedre bliver det ikke.

Har du hørt at vaskebolden vasker lige så rent, som bare  med alm vand er det ikke helt rigtigt...rent vand fjerner ikke bakterier  uden du kommer op på 60-90 grader- rent vand indeholder kalk og derved vil tøjet blive stift, grådt og kedeligt.

Smartklean bolden er Eneste bold på marked der vasker rent i koldt vand.Testet og afprøvet .Eneste bold der har magneter der gør vandet blødt, fjerner kalk og rust fra vandet, tøjet og maskinen., fjerner, urenheder, dårlig lugt, kalt og fedt fra tromlen.Du skal kun bruge én bold, da smartklean bolden klarer 8-10 kg tøj.

Prencippet er de 4 forskellige keramiske mineral sten, der tilsammen erstatter vaskepulver og skyllemiddel. Microorganismerne bliver smeltet sammen med de keramiske sten og kan på den måde afgive deres doserende virkning.

Ingen kemi derfor god til børn/baby og allergikere, ja godt for miljøet og dig.

Antibakteriel,fosfatfri,ingen kemi.

Fjerner effektivt, snavs,olier og svedlugt.

Dræber bakterier  -fotosyntetiske bakterier,mælkesyre bakterier,Gærbakterier.

Vaskebolden vasker ikke renere end vaskepulver , men erstatter vaskepulver og skylle middel.

Kunder har prøvet at vaske med vaskebolden og fjernet, Rødvin, kakao, fedt og olie, samt ketchup, dog direkte i maskinen når ulykken er sket.

Det mørke tøj bevarer sin farve, bliver ikke kedeligt i farven som ved normalt vaskepulver. Hvis hvidvasken er lidt grå kommes der er smule vaskepulver i hver 4 gang. Husk at alm vaskepulver tit indeholder blegemiddel som gør tøjet hvidt. Brug helt økologisk for at skåne miljø og dig selv.

Brug vores økologiske blege middel , fjerner det grå fra tøjet og fjerner pletter.(lavet å naturlge råvarer, økologiske vedvarende råvarer. 

Du sparer strøm da den allerede virker i koldt vand, så en skyldning i vaskemaskinen er nok.Ingen forvask så du sparer også på vandet.

Kan også bruges til hånd vask, læg bolden i vandet en 1 time sammen med tøjet.

Holdbarhed ca 365-400 vaske.Bedre bliver det ikke. 

Bolden lægges i solen èn gang om måneden for at regenerere.

Efter vask lægges den tørt.

Læs vore afsnit produkt info.

Prisen er pr stk 250,00

 

Tilbud
300,00 250,00 DKK
stk.
Øko vaskebold med 2 kraftige magneter.
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com