Get Adobe Flash player

Hvorfor startede jeg denne hjemmeside?

Er Bornholmer pige og for ca 30 år siden, var jeg ude for en trafik ulykke. Jeg fik Whiplash/ piskesmæld og 3 brud på mine nakkehvivler.

Igennem årene er det blevet værre og værre. Har prøvet mange forskellige behandlinger igennem årerne, men uden resultat.

Jeg fik i 2004 konstanteret en udvækst på min nakkehvirvel, hvor bruddne var- slidgigt.

En operation var udelukket, eneste mulighed var at gå ned i tid på min klinik "Allinge fodklinik"  prøve ikke at overbelaste nakken, i min dagligdag.

Migræne anfald, snorren, prikken og stikken i arme og fingre, følelsen af myrer der kravler rundt i min nakken/ baghovedet og træthed der ikke kan beskrives, på trods af meget nedsat tid i min klinik.

Jeg måtte jo prøver, selvom man jo har prøvet "ALT"

Købte et magnetbarmbånd og senere en halskæde. Inden længe var mine migræne anfald markandt færre og de sovende fingre, "myrerne" i nakken var væk. Synes også trætheden var mindre og jeg havde helt klart, et nyt syn på hverdagen.

For 2 år siden startede jeg på et kosttilskud. Et produkt vi selv producererrs i alle vores celler. Dette kosttilskud gav mig bare livet tilbage. Det ændrede på hele min livskvalitet og glæden til jeg idag,ingen smerter har....Vi kan ikke leve uden signalmolekyler, en kæmpe mulighed efter mange års forskning. Vil du høre mere så kontakt mig endelig.

Hverdagen er blevet lettere og jeg føler en livsglæde som jeg ikke har haft i mange år. Pigerne sagde" mor har du det bedre? stort smil. Det gik op for mig, jeg havde det jo meget bedre. Ingen smerter, ingen træthed. Kæmpe overskud i hverdagen....

Ved for hårdt arbejde eller for meget overanstrengelse går det galt men, Livskvaliteten er kommet tilbage.

Frygten for jeg en dag ikke kan magte jobbet på min klinik, interesse for sundhed og velvære, at hjælpe andre, har gjort jeg har startet denne hjemmeside. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer og hjælper os til bedre velvære.Jeg har Smartklean vaskebolde der vasker rent i koldt vand og skåner miljøet, Toilet bolde, cremer,tandpasta, deo, alt uden tilsætnings stoffer og kemi.

Jeg vil gerne hjælpe andre til et bedre helbred, passe på dig ,miljøet og dine omgivelser.  Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak.

Mange hilsner

61753613

Irene Tufvesson

 
 
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com