Get Adobe Flash player

Hvorfor magnet terapi?

Er Bornholmer pige og for ca 30 år siden var jeg ude for en trafik ulykke hvor jeg fik Whiplash/ piskesmæld og 3 brud på mine nakkehvivler.

Igennem årene er det blevet værre og værre men man er ung så kæmper videre  trods mange smerter.Har prøvet mange forskellige behandlinger igennem årerne men uden resultat.   Jeg fik i 2004 konstanteret en udvækst på min nakkehvirvel, hvor bruddne var- slidgigt.

En operation var udelukket, eneste mulighed var at gå ned i tid i min "klinik for fodterapi" og prøve ikke at overbelaste nakken, i min dagligdag. Ikke nemt når man stadig er ung...

Migræne anfald, snorren, prikken og stikken i arme og fingre, følelsen af myrer der kravler rundt i min nakken/ baghovedet og træthed der ikke kan beskrives, på trods af meget nedsat tid i min klinik.

Til min mor købte jeg så et magnet armbånd, da hun havde daglige smerter i sine fingre pga slidgigt og kunne ikke længere lave håndarbejde mm.

Efter få dage var min mor på banen igen.

Jeg måtte jo prøver, selvom man jo har prøvet "ALT"

Købte et armbånd og senere en halskæde. Inden længe var mine migræne anfald væk og de sovende fingre, "myrerne" i nakken var væk. Synes også trætheden var mindre og jeg havde helt klart, et nyt syn på hverdagen.

Hverdagen var blevet lettere og jeg følte en livsglæde som jeg ikke havde haft i flere år. Pigerne sagde" mor har du det bedre? du sover ikke så meget på sofaen mere ! stort smil. Det gik op for mig ja jeg havde det jo meget bedre. Ved for hårdt arbejde eller for meget overanstrengelse går det galt men, smerterne er virkelig blevet meget mindre.Vigtigt livsglæden og humøret er meget bedre.

Kan varmt anbefales.Jeg har smykker til hverdag og fest da jeg ikke tør være for uden. Sover på magnet rulle madras og en formstøbt magnet hovedpude... har det bare meget bedre og sover hele natten.....

Dette var årsagen til min start på denne hjemmeside og salg af Magnet smykker.SuperSokkens magnet smykker er meget kraftige.

Frygten for jeg en dag ikke kan magte jobbet som fodterapeut min Interesse for sundhed og vevære, har udvilklet siden til  Smartklean vaskebolde der vasker rent i koldt vand og skåner miljøet, Toilet bolde, cremer,tandpasta, deo uden tilsætnings stoffer, samt mange andre spændende ting .

Smartklean vaskebolden er en kæmpe nyhed med 2 magneter som vasker tøjet rent i koldt uden brug af vaskemiddel, eliminerer kalk og rust i maskine og tøjet er helt blødt uden brug af skylle middel.Min ulykke har også gjort jeg er utrolig sart over for stærke dufte så smartklean bolden er helt perfekt.Tøjet er rent, dufter rent men indeholder ikke kemi.

Vi passer på dig ,miljøet  og dine omgivelser.  Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak.

Mange hilsner

Irene Tufvesson

 
 
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com