Mini madras/hovedpude der afhjlper mange smerter i kroppen og giver bedre velvære.Med 4 TerapierMagnet, ioner, infrarød og Germanium.
website/køb / Magnet madras/pude

Magnet madras/pude

Mini madras 4-i-en

 

Mini madras med magneter, negative ioner, germanium og infrarød. 30X45cm 40 magneter á 600 gauss.Læg den på din hoved pude til bedre søvn, smerter og få fornyet energi.

Brug den i bilen, båden, med på ferien. Læg den i hunde hurven hos katten eller hesten under dækken.

Fremmer heling, virker smertestillende og betændelses hæmmende.

Den afbalancer det autonome nervesystem. Kan mindste blodsukker og kolesterol. Læg den i fodenden af sengen ved uro i benene. Få en bedre søvn og føl dig rigtig udhvilet.

1.Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation, muskler og led bliver mere bevægelige.

2.Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem.

3. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner.

4.Infrarød påvirker ilt indholdet i blod og blod cirkulation.

Tilbud
249,00 200,00 DKK
Mini madras 4-i-en
Magnet madras/pude 4 Terapi- Magnet Topmadras

NYHED  4 i en top madras

4 Terapi madras 4  funktioner i et produkt. Negative ioner,langbølget infrarød stråling og Magneter og Germanium. 4 terapi madras er hovedsalig fremstillet af naturlige fibre, som er blevet dyrket på en miljøvenlig måde.

Fibrene indeholder avanceret Nano teknologi, der har et sundt og afbalancerende virkning på kroppen. Denne perfekte og behagelige følelse af materialet har en opløftende og forrygende virkning på sind, krop og ånd.

En af de største gennembrud er de udleder langbølgende infrarøde. 4,0-1600 micron, som naturligt frigiver negative ioner, hæmmer bakterievækst og forebygger mider, forbigående smitte og sygdomme.Vores madrasser er lavet med en kompeks teknologi af flere funktionelle fiberlag og permanente magneter,som virker afbalancerebde, med termisk isolering, som giver unik virkning, borbedre blodcirkulationen over det hele, lindre ømhed og smerte, virker afslappende og er effektiv til andre lidelser, som hæmmer blodcirkulationen.

 

- germanium (negative ioner) ligner vitaminer i vores mad. Det har meget stor indflydelse på det menneskelige legeme og forhindre mange slags sygdomme.

-Forbedre lungefunktionen, lungens optagelse af ilt stiger 20% og fjerner 14,5% mere Co2 end normalt, 30 minutter efter.

-Reducerer blodtryk, forbedrer hjertemusklens funktion, øger hjertemusklens ernæring, udvider blodårene og øger hudens temperatur.

-Beroliger, forbedre søvnen og lindrer smerter.

- Det kan aktivere mange slags enzymer i det menneskelige legme, Så det kan mindske blodsukker,, kolesterol og øge serum calium, urinmængde og kvælstof i urinen. Derfor kan det mindske knogleskørhed og derved forstærke skelettet og mindske vitamin mangel.

-Fremmer sårheling, virker smertestillende og betændelses hæmmende.

-Afbalancering af det autonome nervesystem. ( virker på stressrelaterede tilstande.

-Modvirker jordstråler.

 

Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com