website/køb / Magnet madras/pude

Magnet madras/pude

Magnet madras/pude Mini Magnet madras 4-i-en

Magnet madras 3-i-en

Negative ioner, infrarød stråling og magneter,40 stk magneter af 600 gauss.

Brug den i bilen, i stolen, båden som hovedpude ,over lenden eller i fod enden i sengen, hvis du har uro i benene.

Læg den i hundekurven, til katten eller under dækken til hesten. Ja vi har alle brug for magnet terapi for:

Bedre velvære, fremmer sårheling, virker smerte stillende og betændelses hæmmende.Den afbalancerer det autonome nervesystem. Virker på stress tilstande.Kan mindske blodsukker og kolesterol. Forbedre blodcirkulationen.

Måler 30x40 har et løst betræk på som kan vaskes.

Husk kan varen ikke lægges i kurv er varen udsolgt. Kontakt os for mere info.

Klik på foto for større billede.

Tilbud
249,00 200,00 DKK
Mini madras 4-i-en
Magnet madras/pude 4 Terapi- Magnet Topmadras

NYHED  4 i en top madras

4 Terapi madras 4  funktioner i et produkt. Negative ioner,langbølget infrarød stråling og Magneter og Germanium. 4 terapi madras er hovedsalig fremstillet af naturlige fibre, som er blevet dyrket på en miljøvenlig måde.

Fibrene indeholder avanceret Nano teknologi, der har et sundt og afbalancerende virkning på kroppen. Denne perfekte og behagelige følelse af materialet har en opløftende og forrygende virkning på sind, krop og ånd.

En af de største gennembrud er de udleder langbølgende infrarøde. 4,0-1600 micron, som naturligt frigiver negative ioner, hæmmer bakterievækst og forebygger mider, forbigående smitte og sygdomme.Vores madrasser er lavet med en kompeks teknologi af flere funktionelle fiberlag og permanente magneter,som virker afbalancerebde, med termisk isolering, som giver unik virkning, borbedre blodcirkulationen over det hele, lindre ømhed og smerte, virker afslappende og er effektiv til andre lidelser, som hæmmer blodcirkulationen.

 

- germanium (negative ioner) ligner vitaminer i vores mad. Det har meget stor indflydelse på det menneskelige legeme og forhindre mange slags sygdomme.

-Forbedre lungefunktionen, lungens optagelse af ilt stiger 20% og fjerner 14,5% mere Co2 end normalt, 30 minutter efter.

-Reducerer blodtryk, forbedrer hjertemusklens funktion, øger hjertemusklens ernæring, udvider blodårene og øger hudens temperatur.

-Beroliger, forbedre søvnen og lindrer smerter.

- Det kan aktivere mange slags enzymer i det menneskelige legme, Så det kan mindske blodsukker,, kolesterol og øge serum calium, urinmængde og kvælstof i urinen. Derfor kan det mindske knogleskørhed og derved forstærke skelettet og mindske vitamin mangel.

-Fremmer sårheling, virker smertestillende og betændelses hæmmende.

-Afbalancering af det autonome nervesystem. ( virker på stressrelaterede tilstande.

-Modvirker jordstråler.

 

Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com