Genopretter tændernes naturlige hvidhed og reparerer tandemaljen. Gør tænderne mere hvide på en helt fantastisk måde. Den sliber ikke tænderne men genopretter emaljen.Gir skinnende hvide tænder.Ny teknologi der på naturlig måde genetablerer emaljen og du undgår huller, plak og tandsten.
website/køb / Fremtidens tandpasta

Biorepair ProWhite

 

Biorepair Pro white tandpasta.

Hvad er årsagen til tab af glans i tandemeljen?

Hver dag gennemgår vores tænder en mekanisk (tandbørstning) og kemiske(mad,syre) slidtage der er foråsager små usynlige ridser, hvor plak bakterier og pigmenter kan samles.Med tiden forårsager den alvorlige problemer såsom huller i tændrne, forringelse og tab af glans.

Hvordan genopretter "Biorepair" en skinnende tandemelje?

Den Eksklusive formel af Biorepair Whitning tanspasta forbinder egenskaberne hos Microrepair med biomimetiske parktiklerder der kan reparere tandemeljen og dentinet og med den innovative patenterede teknologi der med PVP polymer giver hvide tænder. Mikropaktikler remineraliserer emaljen reparer mikro-frakturer, der ikke er synlige med de blotte øje, mens polymeren skaber en tynd film, der fanger farvestofferne, før de sætter sig på tænderne, hvilket gør dem skinnende -dag efter dag.

40,00 DKK
Biorepair  ProWhite
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com