Intensiv kur til dine hænder. Hjælper på tørre, sprukne hænder og de bliver bløde og dejlige uden at fedte.Har du problem hænder og måske endda eksemer, så kan en kur med handcure og Organic swedich oat oil være en fantastisk løsning.Til hurtig og effektiv hjælp. Handcure er så effektiv og endda synes mænd den er fantastisk, da den ikke fedter. Blødgøre og healer.Mange mærker en ændring allerede efter få dage. Brug endelig fast cremen efter hænderne er blevet fine, da du så forebygger nye udbrud.Kan klare problemer andre steder på huden som er tørhed, eksem, kløe mm Glyserin, vegatabilsk alkohol. Drøj i brug.
website/køb / Aniara Økologisk hudpleje

Aniara Økologisk hudpleje

Hand cure- Hånd creme,fantastisk mod sår, revner og eksem - 2 størrelser.

Hand Cure/håndcreme

En af vores mest solgte 1 klasses produkter. Designet sammen med hudlæger.Fantasisk til næsten alt, tørre og sprukne hænder, grove arbejdshænder, tørre fødder, albuer mm Den forbereder hudens modstandskraft og virker hurtig.Vanskelige problem hænder bliver fine og bløde med denne mirakel kur. Lindre svie og irritation, samt kløe på hele kroppen. brug den hvor der er behov. Findes i 3 str. 10ml rejse størrelse, 45 ml og den store på  200ml.

Opbygger langtidseffekt, parabenfri, meget drøj i brug, vær forsigtig. 

379,00 DKK
stk *
stk.
Hand cure- Hånd creme,fantastisk mod sår, revner og eksem - 2 størrelser.
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com