ALIGN sko såler er helt fantastiske, en udvikling der bare gør noget for kroppen og dens holdning. Ved at fast holde hælen og med 3 punkter rettes foden op så forfod og svang igen bruger sine muskler og du rettes op. Har du problemer med fod,ankel,knæ, lænd,ryg skuldre og nakke er dette måske løsningen. Der er 60 dages returret.... Så er du ikke tilfreds så får du pengene tilbage. Husk se både dame og herrer størrelser. Eneste for forskel er at, dame er en smule bredere ....Herrer bruger også dame og omvent.
website/køb / Alignfootwear såler

Alignfootwear såler

Align såler ( tilbud)

Børn, dame og herre. Har du problemer med svang og forfod. Ankel, knæ, hofte lænd, ryg ,skulder og nakke problemer er dette et forsøg værd. Jeg har utrolig god respons fra mine patienter/kunder og med 30 års erfaring som fodterapeut, vi du få den bedste vejledning. Størrelser fra 32-48. fast pris 399,00 og med 60 dages retur ret.Troede ikke selv jeg havde problemer, men kan ikke undvære mine såler. I de fleste sko er der en sål, der kan tages ud, så du behøver ikke altid skulle købe nye sko.

Tilbud
499,00 449,00 DKK
str
str
str
stk.
Align såler ( tilbud)
Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 61753613 | irenesupersokken@gmail.com